Hoe het zover kwam

Mijn eerste post is hiermee een feit maar hoe ik hiertoe ben gekomen kan wat toelichting gebruiken.

Buiten het feit dat ik graag goede chocolade eet, en dat dagelijks, dat ik altijd wel chocolade bij me heb of ernaar opzoek ben en dat ik dit het genoegen van goede chocolade graag met andere deel hebben twee mensen ertoe bijgedragen dat ik nu een blog ben begonnen.
Als eerste wil ik Barbara bedanken die met barbaraskookdagboek een voorbeeld is van liefde voor voedsel en die mij een werkelijke cacao-ervaring heeft bezorgd door verse cacaovruchten te delen met mij.
    



Als tweede inspiratie bron wil ik Maria vermelden. Zij was degene die mij tot dit Blog aanzette nadat we zo menig chocoladeblok hadden geproefd. Haar enthousiasme over de door mij aangesleepte chocolade's, het gezamenlijk beoordelen van de repen en het vaststellen van de grote verschillen zijn een grote aanmoediging om nu te beginnen.

Vanaf volgende week kunnen jullie wekelijks wat fris, vrolijks en puurs verwachten over chocolade.




Reacties

  1. Zelf ben ik van de wijn (en de chocolade). Dus de combi is ook heel interessant. Maar als er één wijn is die opvallend goed combineert met chocolade is het wel onze Jasci & Marchesani - Nerubè

    https://www.wijnkunst.nl/zoek-wijn-op-land-regio/italiaanse-wijn/jasci-marchesani-nerube-montepulciano-d-abruzzo-doc-riserva-bio

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Marketing en strategie

Choco-praat: Wouter Tjeertes, vijf jaar Pure Chocolate

Craft Chocolate Cuba of het versprinngend perspectief